Sunday, 4 September 2011

bebas..

bebas giler org dlm pic nie..!!


tajuk yg aku nak sembang2 hari nie sal bebas..
ye larh..
aku xtau nak story ape kat blog nie..
dak baru la kte kan..
still pakai lampin klu bab2 blogging nie..
haha..
(nmpk noob sgt kan..)
=.=
so,disebab'n tajuk yg dipilih sal bebas,so meh aku story sket sal blajaq nie..
nak ckp aku smangat,mmg smangat pon..
sggp xtido ntuk stady tue..
haha..
(klu xtido mknenye ke kubor la aku nye assgnmnt..)
klu xde assgnmnt xde nye aku xtido..
huu..
pape pon,assgnmnt aku dah pon selamat kat tgn lect aku pagi td..
dgn mate lebam mcm kne tumbok ngan ironman,aku ngan bangge submit assgnmnt..
skang nie ngah cari mase bile la aku nak ganti mase tido aku nie..
pape pon..nak gitau aku penat je..
nsb la ade pembakar semangat,cincin kat jari nie ntuk wat aku blaja..

ye larh..education tggi nnt dpt keje,1st payment aku kawin trus..
xyah nak tunang da..
haha..
miss u larh fika tan.
(jiwang siot aku.!)
da la..
saje gatal tangan nak tulih dlm blog..
hehe..
drive carefull n beware of dog..
aku takot weh anjing.!

2 comments: